Milkshake vanille

Een lekkere milkshake maken? Kies dan voor een vanille milkshake. Het is een erg lekkere milkshake die je eenvoudig kunt bereiden. Je zult even naar de winkel moeten om wat ingrediënten te kopen. Vervolgens zal de milkshake snel klaargemaakt zijn. Wanneer je dus zin hebt in iets verfrissend, is een vanille milkshake een goede aanrader.

vanille milkshake

Ingrediënten

  • 400 ml melk
  • 4 bollen vanille-ijs
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 pakje vanillesuiker

Bereidingswijze

Een goede milkshake maken is geen eenvoudige klus. Het is natuurlijk belangrijk dat deze zo lekker mogelijk smaakt. Daarom moet je de juiste ingrediënten in de blender stoppen. Uiteraard kan het geen kwaad om eens wat uit te proberen. Zo kun je immers tot nieuwe inzichten komen en wie weet ontdek je wel een geheel nieuwe milkshake. Doe alle ingrediënten in de blender als je een milkshake wilt maken. Zorg ervoor dat alles tot een massa wordt vermengd. Wanneer de blender klaar is, kun je de milkshake in de koelkast zetten. Je moet een milkshake immers koud serveren, dat is het lekkerst. Verdeel vervolgens de milkshake over een aantal glazen. Uiteraard kun je milkshake opleuken met bijvoorbeeld kleine stukjes fruit.

Probeer ook eens

Een milkshake is natuurlijk erg lekker. Maar het is nog lekkerder om een milkshake zelf te maken. Je kunt ook allerlei andere smaken proberen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aardbei milkshake of een banaan milkshake? Je kunt vele smaken proberen. Zodoende kun je ontdekken welke smaak je erg lekker vindt. Natuurlijk kun je ook smaken met elkaar combineren. Zo kun je een combinatie maken van allerlei fruitsoorten.