Milkshake banaan

Altijd al eens een milkshake willen maken? Probeer dan eens een banaan milkshake. Het is erg eenvoudig om een milkshake banaan te maken. Het is een populaire smaak die een ieder lekker zal vinden. Het kost ongeveer een kwartiertje tijd om de milkshake te maken. Je kunt de milkshake voor jezelf maken, maar het is een aanrader om deze milkshake aan meerdere mensen te serveren. De milkshake valt bij bijna iedereen wel goed in de smaak en het kan een heerlijke verfrissing zijn!

milkshake banaan

Ingrediënten

  • 6 bolletjes vanille roomijs
  • 4 of 5 bananen
  • 450 milliliter melk
  • Pakje vanille suiker
  • Eigen ingrediënten

Bereidingswijze

Wanneer je een milkshake gaat maken, moet je een blender gebruiken. Het is belangrijk om van te voren de banaan in kleine stukjes te snijden. Als dit is gebeurd, kun je de stukjes banaan in de blender doen. Vervolgens kunnen alle andere ingrediënten erbij worden gevoegd. Dit zijn ook de ingrediënten die je eventueel zelf hebt uitgekozen. Laat de blender vervolgens zijn werk doen en zorg ervoor dat alles tot een massa is geworden. Zet het geheel even een uurtje in de koelkast om het goed koud te laten worden. Verdeel alles vervolgens over een aantal glazen en het is genieten geblazen. Uiteraard mag een rietje niet ontbreken!

Milkshake banaan – Tips

Het is erg leuk om een milkshake te versieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi parapluutje en wat stukjes fruit? Een milkshake versieren is leuk en kan ook nog eens zorgen voor extra smaak. Uiteraard is het mogelijk om de milkshake een geheel eigen invulling te geven. Zodoende kun je voor jezelf een optimale smaak creëren.